Jeremy

Even voorstellen…Jeremy Zijlemans

Vers van de pers, we hebben een nieuwe collega: Jeremy!
We willen uiteraard alles van je weten dus vertel op.

Naam, leeftijd, woonplaats, woonsituatie?

Hallo, Ik ben Jeremy Zijlemans, Ik ben sinds 8 december 22 jaar oud. Ik woon in Dinxperlo maar kom oorspronkelijk uit Oss in Noord-Brabant.
Op het moment ben ik inwonende bij mijn moeder waar mijn vriend ook wel vaak te vinden is.

Vrije tijd, hobby’s, sport, huisdieren?

In mijn vrije tijd ben ik vooral veel bezig met het maken van websites voor mijzelf, vrienden en familie vooral met het doel om meer te leren over de ICT-industrie.

Mijn werk en hobby’s zijn dus eigenlijk hetzelfde aangezien mijn passie in de ICT ligt. Hierdoor ben ik veel bezig met persoonlijke projecten zoals web-based games en leuke JavaScript applicaties die eigenlijk veelal mijn tijd buiten werk opsnoepen.

Voor Corona was ik zelf veel bezig met de oosterse vechtkunst Pencak Silat. Dit beoefende ik elk weekend samen met mijn moeder.

Ik heb twee honden, een Amerikaanse Akita en een hele lieve maar wel stoere Jack Russel. Die laatste daagt iedereen uit die langskomt met zijn tennisbal. Hij denkt dan ook dat iedereen altijd voor hem komt.

Voor de rest van mijn vrije tijd ben ik meestal te vinden op Discord (een instant messaging- en digitaal distributieplatform) of samen op de bank met mijn vriend films aan het kijken.

Hond-van-Jeremy
Hond-van-Jeremy

Wat heb je hiervoor gedaan? (Studie, werk?)

Voordat ik bij BeSite kwam werken was ik bezig mijn het runnen van mijn eigen bedrijf. Dit deed ik met twee Engelse mannen en hieruit heb ik 80% van mijn kennis in de ICT wereld opgebouwd. Qua studie heb ik alleen een MBO diploma. Hoe geweldig is het dus dat BeSite in mij gelooft en me op basis van mijn ervaring heeft aangenomen!

Wat voor werk ga je doen bij BeSite?

Ik werk bij BeSite als Junior Developer. Hierbij zal ik zowel bezig zijn met de Front-end als  Back-end. Dit houdt in dat ik help om zowel de website te laten functioneren (PHP, JavaScript, Typo3, Laravel) en bezig ben met wat de klant/gebruiker zal zien op de website (HTML, CSS). 

Je eerste paar weken zitten erop, komt het overeen met je meeloopdag die je hebt gedraaid?

Qua werk was het op de meeloopdag heel interessant aangezien ik van te voren niet wist wat de opdracht zou worden. Dit maakte het ook spannend maar nu ik normale werkdagen draai is het niet meer spannend. Inmiddels weet ik wat ik moet doen, kan ik mezelf goed voorbereiden op projecten en heb je al een pad uitgestippeld over hoe ik dit kan aanpakken. 

Waar ben je tot nu toe het enthousiastste over?

Het leren en ontdekken van nieuwe systemen en mijn kennis hierop kunnen uitbreiden.

Is er iets waar je je op wil gaan focussen het komende jaar? Een bepaald doel wat je wilt gaan behalen?

Ik wil me het liefst focussen op het uitbreiden van mijn skills en hierin doorgroeien.

Favoriete (bord)spel?

Mijn favoriete bordspel is Catan, Mijn favoriete online spel is Crusader Kings 2. Bij beide moet je veel denken over de volgende stappen en strategisch te werk gaan.