Even voorstellen…Arjan Vieberink

Ontmoet een van de heren van de “OMB” (Online Marketing Boys), Arjan! Menigmaal komt een van de katten in beeld tijdens de stand up maar Arjan heeft natuurlijk meer te vertellen dat alleen over zijn katten. 

Leeftijd, woonachtig waar/met wie/huisdieren, hobby’s?

Ik ben 29 jaar oud. Sinds vorig jaar ben ik woonachtig in Zevenaar. Hier woon ik samen met mijn vriendin Iris. Hoewel ik nooit een kattenmens was, heeft mijn vriendin mij een half jaar geleden overgehaald een poes (Molly) in huis te nemen. Niet lang daarna volgde ook een kat (Charly). 

In het weekend maak ik muziek bij de schutterij De Eendracht in Ulft. Ik speel de snaredrum en in een gekke bui wil ik ook wel eens de sambaballen ter hand nemen. Een paar keer per jaar ga ik met mijn vader vissen in de Oude IJssel. Ik vind het heerlijk om dan midden in de natuur te zijn en gezellig te kletsen met mijn vader.

Wat heb je gestudeerd? 

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit. Na deze bachelor heb ik de master Business Administration, specialisatie Marketing, succesvol afgerond.

Hoelang werk je bij BeSite en wat doe je voor werk?

Aankomende maart, werk ik alweer 3 jaar bij BeSite. Ik ben Online Marketeer en houd mij met name bezig met online advertenties inrichten en het meten van website resultaten.

Wat was voor jou wennen?

De overstap van studeren naar werken is altijd even wennen. 

Je hebt sinds kort niet één maar twee katten in huis, hoe is dat proces verlopen 🙂

Dat klopt. Mijn vriendin wilde al heel lang katten, maar dat heeft nooit gemogen op haar studentenkamer. Sinds wij samenwonen zag zij de kans schoon. In onze straat kwamen wij tijdens het lopen vaak een hele lieve kat tegen. Toen kregen wij de kans om van dezelfde fokker een kitten te adopteren. Molly is een kleine en slanke zwarte poes.

Een paar weken later kregen wij de kans om een echte Maine Coon te adopteren. Zo’n raskat die echt enorm groot kan worden. Charly is nu 6 maanden en al even groot als een volwassen kat. Hij is echt een knuffelbeest en vind alles prima. Molly heeft meer een eigen wil maar is desalniettemin een papa’s kindje geworden.

Hoe houd je het werk leuk voor jezelf?

Wat mijn werk leuk houdt is vrijheid, collega’s en voldoening. Ik heb aardig wat vrijheid bij BeSite om mijn werkzaamheden in te plannen en uit te voeren. Samen sparren met collega’s (en klanten) zorgt er ook voor dat ik sociaal in de weer ben. Een campagne inrichten of een campagne succesvol afronden geven mij voldoening uit mijn werk. 

Hoe blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in jouw werkveld?

Een deel van Online Marketing is om goed zichtbaar en vindbaar te zijn online. Trends en ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing zijn dus ook altijd goed te vinden. De meest interessante artikelen uit Marketing magazines heb ik verzameld via Feedly. Op LinkedIn volg ik bedrijven en personen met een interessante visie van Business en Marketing. Tijdens een rondje lopen zet ik graag mijn koptelefoon op om een podcast te luisteren.

Wat zijn je ambities op dit moment?

Voor 2022 heb ik een focus om mij nog verder te ontwikkelen als SEA-specialist. Ik zal mij hierbij richten op B2B-bedrijven.

Werk je liever thuis of op kantoor, en waarom?

Ik denk dat 2 dagen op kantoor en 3 dagen thuis werken een goede combinatie is. 

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd lig ik graag in een hangmat een boekje te lezen. Op een rustig plek en waar het altijd mooi weer is. Daarvoor hoef ik niet het vliegtuig in te stappen. Mijn hangmat staat op zolder. 

Gekookt of gebakken eitje?

Gekookt. Halfzacht graag!