Hoe ziet werken bij BeSite eruit?

Geen dag is hetzelfde! En dat maakt het werk juist zo leuk. De ene collega heeft werk die hij in zijn eentje moet doen terwijl een andere collega een dag vol afstemming heeft. Het werk is niet te vergelijken maar er is wel veel over te leren. Op deze pagina nemen we je mee in de werkzaamheden die we allemaal doen, hoe onze dagen eruit (kunnen) zien én je leert ons nog beter kennen middels de ‘Even voorstellen’ blogs.

Zo kan een kantoor werkdag eruit zien.
Zo kan een thuis werkdag eruit zien.

Verhalen van je nieuwe collega’s

Even voorstellen…Monique Tijdeman

Jouw gezicht staat het meeste op de werkenbijbesite website, onze eigen BeSite celebrity. Naast dat je stagebegeleider bent zorg je er ook voor dat iedereen zich welkom voelt tijdens de eerste gesprekken, de bila’s en niet onbelangrijk, dat het salaris gestort wordt. Maar wat doe je nog meer?
Lees verder

Even voorstellen…Mike Coulier

Jaja 1 van onze 2 nieuwe aanwinsten. Ontmoet Mike, onze nieuwe Bedrijfskundige Informatica en Management stagiair! Ook jou trekken we figuurlijk het hemd van het lijf!
Lees verder

Even voorstellen…Ellen Taken

De Picasso van BeSite! Ellen geeft niet alleen witte doeken vorm, maar ook geeft ze BeSite vorm met haar gedreven mentaliteit. Geen taak is voor Ellen te groot en hoe moeilijker, hoe leuker ze het vindt.
Lees verder