Hoe ziet werken bij BeSite eruit?

Geen dag is hetzelfde! En dat maakt het werk juist zo leuk. De ene collega heeft werk die hij in zijn eentje moet doen terwijl een andere collega een dag vol afstemming heeft. Het werk is niet te vergelijken maar er is wel veel over te leren. Op deze pagina nemen we je mee in de werkzaamheden die we allemaal doen, hoe onze dagen eruit (kunnen) zien én je leert ons nog beter kennen middels de ‘Even voorstellen’ blogs.

Een dag in het leven van een marketing stagiaire.
Zo kan een kantoor werkdag eruit zien.
Zo kan een thuis werkdag eruit zien.

Verhalen van je nieuwe collega’s

Tot ziens… Liset Scholts

De tijd is gevlogen. Liset haar stage zit erop. Wij hebben genoten van haar altijd aanwezige lach en haar harde werk. Hoe heeft ze zelf haar stage ervaren? Dat vertelt ze hier.
Lees verder

Even voorstellen…Liset Scholts

We hebben er een nieuwe stagiair bij! Goedlachse Liset pakt vanaf het begin van haar stage diverse klusjes op en het moeilijkste, de werkzaamheden voor Parkeren ArenApoort/TripTicket gaat haar prima af. Lees verder en leer Liset kennen. 
Lees verder

Tot ziens…Tygo Bollen

De tijd vloog voorbij voor Tygo. Hij heeft dan ook niet stil hoeven te zitten tijdens zijn stageperiode want Wouter en Arjan hadden voldoende voor hem in de planning. Lees verder hoe Tygo zijn stage heeft ervaren en wat zijn verdere plannen zijn.
Lees verder