Even voorstellen…Klaas Ormel

Jaja 1 van onze 2 nieuwe aanwinsten. Ontmoet Klaas, onze nieuwe Marketing en Communicatie stagiair! Ook jou trekken we figuurlijk het hemd van het lijf!

Naam, leeftijd, woonplaats, gezinssamenstelling, huisdieren?

Hoi ik ben Klaas Ormel, ik ben 18 jaartjes oud en woon in het dorpje Dinxperlo. Hier woon ik samen met mijn ouders, grotere broer en zus.

Vrije tijd, hobby’s, sport?

In mijn vrije tijd houd ik ervan om Netflix te kijken. Ook sport ik af en toe samen met vrienden. Vaak lopen we even een rondje hard of gaan we potje voetballen met elkaar. Naast dat, vind ik het ook leuk om te skateboarden wanneer het mooi weer is.

Wat studeer je?

Op dit moment zit ik in mijn examenjaar van Marketing en communicatie op het Graafschap  College. Nog 1 jaartje zwoegen en dan kan ik eindelijk aan de bak!

Wat zijn de taken/projecten die je gaat oppakken? / Wat voor stageopdracht heb je van school meegekregen?

Vanuit school heb ik allerlei marketing en communicatie opdrachten gekregen die precies aansluiten op de werkzaamheden binnen BeSite. Naast mijn gewone werkzaamheden ga ik een concurrentieonderzoek houden voor TripService. Daarna ga ik op basis van dit onderzoek een adviesrapport opstellen.

Je loopt nu al aantal weken stage. Hoe gaaf is BeSite van een 7 t/m een 10? (We kunnen niet voorstellen dat je ons lager dan een 6 zou geven dus die hebben we maar gelijk weggehaald)

Ik ben nu zeven weken werkzaam binnen BeSite. Het werk is erg relaxed en de werksfeer is zeer fijn. Ook heb ik interessante dingen te doen en verveel me op geen moment. Ik zou daarom BeSite een ‘’8,5’’ geven uit de ‘’gaaf-meter’’.

Je hebt al een keer mee gesport op de maandag, hoe vond je het?

Het sporten op maandag vind ik een erg leuk initiatief. Ik ben nu een paar keer mee geweest. De dagen erna had ik wel gelijk spierpijn. Maar dat hoort er natuurlijk bij. Ik hoop dat ik als Arnold Schwarzenegger BeSite verlaat!

Wat is je favoriete eten?

Ristorante oven-pizza’s van Dr. Oetker. Na mijn mening is er geen betere pizza dan die pizza’s (zelfs niet die van een pizzeria).

Welke serie of film op Netflix/Amazon/Disney channel heb je voor het laatst bekeken?

Laatste Serie die ik heb bekeken is The Office. Ik vond het zelf een net iets te leuke serie en heb dan ook in 6 weken de volledige 9 seizoenen afgekeken.

Wat vind je tot nu toe het leukste aan je stage?

Ik zelf vind het erg leuk dat je niet ‘’een stagiair’’ bent. Je bent eigenlijk een tijdelijke werknemer. Je krijgt opdrachten en deadlines net als ieder anders. Hierdoor voel ik me heel betrokken bij de veranderingen en werkzaamheden binnen BeSite.

Wat wil je bereiken als je bent afgestudeerd?

Nadat ik ben afgestudeerd, wil ik me graag meer verdiepen in het gebied van marketing en communicatie.

Uitslapen of vroeg opstaan?

110% uitslapen, slapen vind ik het relaxte wat er bestaat. Helemaal als je lang kan slapen!