Even voorstellen…Liset Scholts

We hebben er een nieuwe stagiair bij! Goedlachse Liset pakt vanaf het begin van haar stage diverse klusjes op en het moeilijkste, de werkzaamheden voor Parkeren ArenApoort/TripTicket gaat haar prima af. Lees verder en leer Liset kennen. 

Naam, leeftijd, woonplaats, woonsituatie?

Hi! Ik ben Liset Scholts en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Winterswijk samen met mijn vader, moeder, broer en hond.

Vrije tijd, hobby’s, huisdieren?

Ik heb een klein hondje, zijn naam is Bobbie en hij is 6 jaar oud. Het is een kruising tussen een Yorkshire terrier en een Shih-tzu. Vooral het terrier zit in hem, hij springt voor de tv🐶

Ik vind het erg leuk om te bakken en vaak maak ik ook wat nieuws om uit te proberen. Daarnaast kijk ik graag films en series op Netflix/Videoland, shoppen, taartje eten, vakanties, tijd doorbrengen met familie en vrienden, dagjes weg/uit en festivals/uitgaan. 

Wat studeer je?

Ik volg de opleiding Marketing & Communication specialist niveau 4 op het Graafschapcollege in Doetinchem. Ik zit in leerjaar 2.

Wat is je stageperiode bij BeSite?

Van 23 augustus t/m 3 november loop ik 5 dagen in de week stage en van 6 november t/m 13 december loop ik 3 dagen in de week stage, 2 dagen naar school. De rest van het schooljaar ga ik 5 dagen naar school. 

Wat ga je oppakken tijdens je stage?

Ik ga onder andere de social media beheren van BeSite en TripService, blogs schrijven, aanpassingen doorvoeren op de website, de klantenservice van Parkeren ArenApoort en nog veel meer!! 

Voor school moet ik ook een aantal opdrachten uitvoeren, dit zijn onder andere het ontwikkelen van voorlichtings-, promotie- of pr-materiaal, content ontwikkelen, het opstellen/uitvoeren/evalueren van een operationeel plan en een website analyse maken. 

Welke serie of film heb je voor het laatst bekeken?

Expeditie Robinson.

Favoriete (bord)spel

De doos valt bijna uit elkaar en we hebben het spel al jaaaaren, Rummikub. Heel soms als ze ook zin hebben (dat is niet vaak) speel ik dit spel met mijn vader en/of moeder. Ik vind het spel nog leuker als ik win. 

Wat is mijn favoriete taartje?

Lemon meringue cheesecake of carrot cake🍰

Wat vind je tot nu toe het leukste aan je stage?

Dit is mijn eerste week, ik moet nog veel onder de knie krijgen. Ik heb veel kleine en grote taken dus ik verveel mij zeker niet.

Het leukste tot nu toe vind ik social media posts maken/bedenken, e-mails beantwoorden en aanpassingen doorvoeren op de website.

Nu ben ik van alle evenementen/concerten in de Johan Cruijff ArenA, AFAS Live en Ziggo Dome up to date 😉 

Wat wil je bereiken als je bent afgestudeerd?

Na het MBO wil ik verder studeren in HBO. Vooral het creatieve deel van marketing en communicatie vind ik erg leuk dus wie weet wordt het later iets met creatief marketeer, social media marketeer, eigen marketingbureau etc. Je kunt heel veel kanten op met marketing.