Even voorstellen… Maud Mulleman

Yess!! We hebben deze periode niet 1, niet 2, maar 3 (nieuwe) stagiairs. Dit is 1 van de nieuwe stagiairs namelijk Maud. Onze nieuwe stagiair ‘Marketing en Communicatie’.

Naam, leeftijd, woonplaats, woonsituatie?

Hai! Mijn naam is Maud Mulleman, ik ben 17 jaar oud en woon in Silvolde. Ik woon hier samen met mijn ouders, oudere broer en zus.

Vrije tijd, hobby’s, huisdieren?

In mijn vrije tijd kun je me vinden bij vriendinnen. We gaan dan met z’n allen naar de film of spreken met elkaar af.

Ook speel ik sinds dat ik klein ben samen met mijn nicht de saxofoon. Dinsdagavond heb ik dan repetitie met de harmonie wat altijd gezellig is. Vaak heb ik elke maand een nieuwe hobby. Tijdens mijn vakantie was lezen mijn grootste hobby wat het nu nog steeds is.

Mijn familie wil helaas geen huisdieren, dus misschien pak ik mijn kans wel wanneer ik op mezelf woon.

Wat studeer je?

Ik volg de MBO-opleiding medewerker ‘Marketing en Communicatie’ op het Graafschap College. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar.

Wat is je stageperiode bij BeSite?

Mijn stageperiode bij BeSite duurt maar 10 weken en loopt van 22 augustus tot en met 4 november. Het vliegt nu al voorbij.

Wat zijn de taken/projecten die je gaat oppakken?

In deze stageperiode zal ik TripTicket helpen met het beantwoorden van mails en telefoontjes. Verder ga ik helpen met het uitwerken van een detailpagina voor stagiairs op de ‘werken bij BeSite’ website. Super veel verantwoordelijkheid!

Je loopt nu al 5 weken stage. Hoe vind je het gaan?

Ik loop nu al vijf weken stage bij BeSite en tot nu toe heb ik al snel geleerd dat het plannen van werk hier een ‘must’ is. Hier zijn de agenda’s van collega’s snel vol en als je ze zou willen spreken voor een opdracht moet je het weken van te voren al in plannen. Voor de rest gaat het goed, de collega’s zijn hartstikke gezellig en geen enkele dag is hetzelfde!

Heb je al een keer mee gesport op de maandag? Hoe vond je het?

Ik ben tot nu toe twee keer mee geweest om te sporten. Ik voelde het de dagen hierna wel aan mijn spieren. Het maakt het wel extra gezellig/leuker om elkaar in een andere omgeving te zien dan op kantoor.

Welke serie ben je momenteel aan het kijken?

Ik ben momenteel de serie ‘Lucifer’ aan het kijken. Dat gaat over de ‘duivel’ die in de normale wereld leeft en helpt met het oppakken van daders.

Wat bestel je altijd bij je friet?

Lastige vraag… het verschilt altijd wat ik wil. Op dat moment ligt het aan mijn bui, maar meestal neem ik een frikandel er bij.

Wat vind je tot nu toe het leukste aan je stage?

Tot nu toe vind ik het leukste dat het werk hier heel divers is. Ik heb veel leuke opdrachten gekregen om een afwisselende stageperiode tegemoet te zien.

Wat wil je bereiken als je bent afgestudeerd?

Als ik klaar ben met het mbo zou ik heel graag door willen gaan naar hbo om daar mijn horizon te verbreden. Heb ik dat afgerond dan bekijk ik het verder!