Even voorstellen…Mike Coulier

Jaja 1 van onze 2 nieuwe aanwinsten. Ontmoet Mike, onze nieuwe Bedrijfskundige Informatica en Management stagiair! Ook jou trekken we figuurlijk het hemd van het lijf!

Naam, leeftijd, woonplaats, gezinssamenstelling, huisdieren?

Mijn naam is Mike Coulier, ben momenteel 21 jaar oud en woon in het altijd mooie Doetinchem samen met mijn moeder en broertje.

Vrije tijd, hobby’s, sport?

Naast dat ik hou van gezelschap, ben ik echt een stadsmens. Voor mij betekent dit dat ik NET iets te vaak in de cafeetjes te vinden ben. Eenmaal in de stad vind ik het gezellig om met mijn vrienden een drankje te drinken. En in het weekend ben ik vaak te vinden in mijn ‘’stam club’’ in Doetinchem, omdat ik hier werk. Maar na mijn shift doe ik graag een drankje mee ;).

Hiernaast ga ik graag op vakantie. Maar dan moet ik wel gelijk toegeven dat ik een ontzettende koukleum ben, hierdoor ga ik eigenlijk altijd ergens naar toe waar het warm is. 

Wat studeer je?

Momenteel studeer ik Bedrijfskundige Informatica & Management op de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Hiervoor heb ik iCT gestudeerd, maar Bedrijfskundige ligt mij toch wat meer.

Wat is je stageperiode bij BeSite?

Ik ben werkzaam bij BeSite van 31 januari tot 24 juni. Hoop in deze 20 weken naast veel ervaring op te doen, het vooral heel gezellig te maken. Maar dat gaat zeker lukken!

Wat zijn de taken/projecten die je gaat oppakken? / Wat voor stageopdracht heb je van school meegekregen?

Mijn voornaamste bezigheid gaat het begeleiden van het ISO-certificeringstraject bij BeSite zijn. Dit begint bij het zoeken naar een passende partij die ons hierin kan ondersteunen. Deze passende partij hebben wij momenteel gevonden. Dus gaan met die banaan!

Je loopt nu al een aantal weken bij ons stage. Hoe gaaf is BeSite van een 7 t/m een 10? (We kunnen niet voorstellen dat je ons lager dan een 6 zou geven, dus die hebben we maar gelijk weggehaald)

Op dit moment loop ik zo’n vier weken bij BeSite rond. Ik zou deze organisatie momenteel een dikke ‘’8,5’’ geven. Ik heb leuke dingen te doen en verveel me geen moment! Voor een ‘’10’’ zou BeSite mij toch echt een ‘’maandag-sporten-vrijpas’’ moeten geven ;).

Je hebt al een keer mee gesport op de maandag, hoe vond je het?

Momenteel ben ik pas één keer mee gaan sporten. Dit beviel me nogal zwaar omdat ik helemaal niet sportief ben. Sindsdien heb ik elke maandag weer een ‘’goeie reden’’ klaar liggen waarom ik niet mee kan sporten ;).

Ik hoop dat ik de motivatie kan vinden om vaker mee te gaan. Mijn collega’s zijn in ieder geval zeer gemotiveerd om mij mee te krijgen. Misschien ga ik wel helemaal fit weer weg bij BeSite.

Wat is je favoriete eten?

Pasta! Zeker weten pasta. Dit kun je me elke dag van de week geven. 

Welke serie of film op Netflix/Amazon/Disney channel heb je voor het laatst bekeken?

De laatste film die echt is blijven hangen is Interstellar. Het is een film over reizen door de ruimte. Ik denk dat ik het zo interessant vind omdat er naast een stukje fictie ook wetenschap in voor komt. Zeker een aanrader dus!

Wat vind je tot nu toe het leukste aan je stage?

Ik dacht dat stagiaires alleen maar koffie moesten te halen, maar blijkbaar moet ik echt werken. Nu ik dan eenmaal ook wat werk verricht heb, is het leukste toch het daadwerkelijk bijdragen aan keuzes of projecten.

Wat wil je bereiken als je bent afgestudeerd?

Van de hele vragenlijst vind ik dit toch echt de lastigste vraag. Ik geniet nu in ieder geval nog volop van het studentenleven en heb ook nog een paar jaar te gaan voordat ik afstudeer. De enige wens die ik heb voor na het studeren, is dat ik iets mag doen waarbij ik contact heb met mensen. Ik haal namelijk echt mijn plezier uit sociaal contact.

Zoet toetje of kaasplankje?

Eigenlijk eet ik niet echt veel “gekke” kaassoorten, dus dat zou wel een heel saai plankje worden. Denk dat ik dan toch maar voor het zoete toetje kies!