Even voorstellen… Pim Haverdil

We hebben Pim in het ontwikkelteam met open armen verwelkomd! Inmiddels is hij al bijna twee maanden hier niet meer weg te denken en zit zijn inwerktijd erop, tijd om echt aan de bak te gaan. Maar dat kan niet zonder een kennismaking met hem, lees verder.

Naam, leeftijd, woonplaats, woonsituatie?

Pim Haverdil aan het strand

Mijn naam is Pim Haverdil, ik ben 22 jaar oud en woon in Ulft nog gezellig met mijn ouders.

Vrije tijd, hobby’s, sport, huisdieren?

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met vrienden. Met goed weer de stad in een drankje doen of bankhangen met een serie of film. Daarnaast speel ik ook online games met anderen die ik online heb ontmoet. Ik heb 19 jaar gevoetbald en nu doe ik vrijwilligerswerk bij de voetbalclub! Tot een aantal jaar geleden hebben we altijd een hond gehad. Later, wanneer ik op mezelf woon, zou ik wel graag weer huisdieren willen. Of dit nou een kat, een hond of een ander dier is maakt mij niet zoveel uit!

Wat heb je hiervoor gedaan?

Voordat ik bij BeSite aan het werk ging heb ik eerst een MBO 4 Applicatie ontwikkeling afgerond op het Graafschap College. Hierna ben ik op de HAN de studio Bio-Informatica gaan volgen, deze heb ik niet afgemaakt en heb daarna een tussenjaar genomen om uiteindelijk bij BeSite terecht te komen.

Je functietitel geeft het al een beetje weg, maar wat doe je bij BeSite?

Binnen BeSite ben ik een Back-end developer die werkt aan het Wegstatus project.

Je eerste paar weken zitten erop, hoe vind je het gaan tot nu toe?

Persoonlijk vind ik het erg goed gaan, voor mijn gevoel lig ik lekker in het team.
De werkzaamheden zijn uitdagend en ik leer veel nieuwe technieken met het oppakken van nieuwe taken, ook word ik betrokken bij overleggen en het maken van keuzes.

Pim Haverdil aan het eten

Wat bestel je standaard van het menu als je op restaurant bent?

Als ik bij een restaurant op het menu kijk klinkt alles lekker en probeer ik toch wat anders te gaan dan wat ik “normaal” zou bestellen, toch gaat mijn voorkeur uit naar visgerechten, maar als we het over standaard hebben ga ik toch voor spareribs.

Waar komt de interesse in je huidige werk vandaan?

Als kind begon ik met een gameboy en ben ik uiteindelijk vroeg al achter een computer beland, nu was ik niet zo geïnteresseerd in de computer zelf, maar vooral wat je er mee kan. Toen we op de middelbare school een vak hadden waar we de basis leerden van programmeren wist ik dat ik dit wilde gaan doen.

Wat is jouw favoriete groente?

Het lekkerste vind ik paprika, maar volgens mij is dit geen groente. Dus dan ga ik voor witlof.

Is er iets waar je je op wil gaan focussen het komende jaar? Een bepaald doel wat je wilt gaan behalen?

Pim Haverdil met vriendin

Persoonlijke groei is iets waar ik me op wil focussen, ontdekken waar ik de meeste energie uithaal.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het afmaken van een taak en dan je zelfgemaakte stuk weer terug zien in gebruik.

Wat is je favoriete manier om een ​​vrije dag door te brengen?

Met mijn vriendin of vrienden eerst een stad in en dan daarna samen de pub of club in duiken.

Wat is je favoriete feestdag en waarom?

Koningsdag of kerst, vind het kiezen tussen deze twee lastig.
Koningsdag vind ik leuk door de vele feesten die je kan bezoeken door heel het land en iedereen is in oranje. Kerst daarentegen vind ik juist leuk doordat je lekker rustig en warm binnen bent met je familie, je goed eten hebt en we bordspellen spelen.