Even voorstellen…Rob Kemper

Rob, als BeSite ooit zou verhuizen word jij als meubilair gewoon mee verhuisd. En toch willen we je nog een keer in de spotlight zetten. Vertel eens over jezelf.

Leeftijd, woonachtig waar/met wie/huisdieren, hobby’s?

Ik ben 36, woon in Aalten en heb een geregistreerd partnerschap met Imke. Bij ons in huis wonen 2 katten, Max en Aimy en Berner Sennenhond Norah.

Hoe lang werk je al bij BeSite?

11.5 jaar

Leg eens uit aan de leken onder ons wat je voor werk doet.

Ik ben Front-end Developer wat wil zeggen dat ik websites bouw die door mijn collega is ontworpen. Ik bouw dit uit tot een werkende website en zorg d.m.v een CMS uitleg ook dat klanten er mee kunnen werken.

Hoe houd je het werk leuk voor jezelf?

Ik vind het leuk om bezig te zijn met zaken die nieuw voor me zijn. Ik kan me vastbijten in een vraagstuk en wil hier dan ook alles over weten. 

Is je werk veranderd in de afgelopen jaren tot nu? En zo ja, hoe dan?

Het werk is voor mij wel veranderd. Ik ben zelf erg gegroeid in techniek en door vertrek van verschillende collega’s vielen er kansen die ik heb aangegrepen. Daardoor pak ik nu meer technische zaken zelf op wat we eerder samen deden of een ander.

Hoe blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in jouw werkveld?

Ik ben vaak gericht op zoek naar bepaalde technieken die op dat moment nodig zijn. Daarnaast vind ik het erg leuk om op de hoogte gehouden te worden over alles wat speelt rondom CSS en dat kan perfect via bepaalde YouTube kanalen.

Werken op de camping tijdens een weekendje weg met de collega’s

Wat is het leukste waar je in al die jaren aan hebt gewerkt? 

De laatste jaren zijn we erg gegroeid wat betreft het maken van mooie websites die ook wat meer kunnen dan alleen pagina’s. Met name de nieuwe website van een grote klant waar we nu aan werken, heb ik veel uitzoekwerk gedaan en hier ook echt gemerkt dat we als team elkaar goed aanvullen.

Favoriete vakantiebestemming?

Slovenië.

Wat moet er allemaal gebeuren in jullie nieuwe huis de komende tijd?

In januari start de aannemer en gaat we onze volledige benedenverdieping aanpakken. Nieuwe keuken, vloerverwarming en nieuwe ramen voor meer licht in huis.

Pasta of rijst?

Pasta.

Wat moet de klant nog van je weten?

Ik hou van wielrennen en mountainbiken, ik ben daar ook best fanatiek in en heb voor mezelf ook een doel schema gemaakt zodat ik sneller wordt en langere afstanden kan maken. Ik ben in de winterperiode vaak te zien bij mountainbike toertochten en in de zomer wil ik ook wel eens een rondje op de motor maken samen met Imke.