Even voorstellen… Stijn Weelink

Yess!! We hebben deze periode niet 1, niet 2, maar 3 (nieuwe) stagiairs. Dit is 1 van de nieuwe stagiairs namelijk Stijn. Onze nieuwe stagiair voor ‘TripService’. Hij stelt zich graag aan jullie voor!

Naam, leeftijd, woonplaats, woonsituatie?

Hoi mijn naam is Stijn Weelink, ik ben 19 jaar en woon met mijn ouders en broertje in Zelhem.

Vrije tijd, hobby’s, sport, huisdieren?

Ik houd me in mijn vrije tijd graag bezig met mountainbiken, zelf voetballen, maar vooral ook naar voetbal kijken. Verder vind ik het leuk om met vrienden op stap te gaan en als ik vakantie heb ben ik het liefst de hele vakantie op reis.

Wat studeer je?

Ik studeer Ruimtelijke Ontwikkeling en Mobiliteit aan het Windesheim in Zwolle, ik zit momenteel in het derde jaar en moet hierna dus nog een jaartje.

Wat is je stageperiode bij BeSite?

Ik ga een half jaar stage lopen bij TripService dus tot februari kun je me op kantoor vinden.

Wat voor stageopdracht heb je van school meegekregen?

Vanuit school heb ik niet echt een opdracht meegekregen, het doel was meer om te kunnen oriënteren en kijken wat je nou leuk vind. In de eerste 6 weken loop ik met iedereen van Tripservice mee om te kijken wat ik leuk vind en welke taken ik over kan nemen.

Je loopt nu al 3 weken stage. Hoe gaaf is BeSite van een 7 t/m een 10?

Een dikke 9, iedereen is erg behulpzaam en wil je graag verder helpen! Ik kijk dus ook erg uit naar gehele stageperiode!

Heb je al een keer mee gesport op de maandag? Hoe vond je het?

Maandag heb ik voor het eerst mee gesport, ik vond erg leuk om elkaar eens in een andere omgeving te zien dan het kantoor. 

Welk genre muziek vind je leuk?

Ik luister echt alle muziek en vind ook echt alles leuk, je kan me vinden op een technofeest, het Mega Piraten Festijn of een concert van Coldplay. Echt van alles en nog wat dus, ik kan bijna alles (mooi) meezingen en heb veel verschillende genres die ik leuk vind.

Wat eet jij liever chips of chocolade?

Ik ben geen hele grote chocolade fan dus dan is de keuze snel gemaakt en kies ik voor de chips.

Wat vind je tot nu toe het leukste aan je stage?

Ik ben natuurlijk pas net begonnen, maar we hebben al veel verschillende leuke dingen gedaan! Zo zijn we wezen brainstormen in een camper op een fantastische locatie wat ik echt heel leuk vond.

Wat wil je bereiken als je bent afgestudeerd?

Als ik ben afgestudeerd wil ik waarschijnlijk nog verder leren, mijn droom is altijd geweest om luchtverkeersleider te worden en misschien ga ik die droom wel achterna als ik ben afgestudeerd.