Even voorstellen…Tanja Holtermann

We hebben een interview met Tanja afgenomen. Ze is 32 en werkt sinds juni ‘21 bij BeSite als Project Manager.

Hoe ziet het er thuis bij je uit?

Tanja-met-hond-en-kind

Rommelig! Ik heb een dochter van 1 jaar oud waardoor het speelgoed overal in huis ligt en een American Stafford kruising van 6 waardoor de ramen door het kwijl ook niet spik en span zijn. Denk er nog een judotas bij van mijn partner en dan heb je het plaatje compleet. Met een tweede kind op komst heb ik me er maar bij neergelegd dat het voorlopig een georganiseerde chaos blijft. 

Naast je kind en je hond verzorgen, doe je ook iets voor jezelf?

Ik wissel het lezen van een boek, breien, binairo en doelloos tv kijken ‘s avonds regelmatig af. Sporten bestaat op dit moment uit crossfitten met collega’s , maar voor de zwangerschappen danste ik veel (ballet en modern) en deed ik aan judo (groene band). Mijn partner heeft een eigen judoschool, dus dat ik dat ook ging doen was semi-vrijwillig. Ik stond daar vooral op de mat voor de gezelligheid, maar misschien dat ik het weer op ga pakken als ik weer in mijn judopak pas. En een oppas heb gevonden tegen die tijd.

Wat heb je gestudeerd en gedaan voor BeSite?

Wat ik heb gestudeerd en wat ik heb gewerkt verschilt van elkaar. Ik heb diploma’s in Dierverzorging, Dierenartsassistent, Diermanagement en Docent 2de graads. 

Voor BeSite heb ik jaren gewerkt in het groene MBO onderwijs als docent LOB (Loopbaan Oriëntatie Begeleiding), docent ICT en heb ik veel projecten gedraaid. Daarna heb ik als trainee bij waterleverancier Vitens gewerkt. 

Hoe bevalt het je tot nu toe?

Het is erg leuk en divers. Je kan je week nog zo goed plannen, maar er zijn altijd wel kleine dingetjes die tussendoor opgepakt moeten worden. Zo kan het de ene keer goed druk en stressen zijn terwijl de andere week alles weer bijgewerkt kan worden. Het team is vanaf het begin heel open en je bent vlug op je plek bij BeSite.

Wat was voor jou wennen?

Het leven als nieuwe werkende mama met op tijd vertrekken, terwijl mijn hond en kind ook gegeten moeten hebben. Nu het wat kouder wordt is het op tijd opstaan ‘s ochtends ook nog wel een dingetje. Het hele avondritme met hond eten geven, al hond uitlatende de kleine ophalen van de opvang en bedtijd kan soms zorgen dat ik pas om 19.30u avondeten heb.

Boek-creatief-schrijven-voor-copywriters

Wat vind je het leukste tot nu toe?

De samenwerking met collega’s, de diversiteit in het werk en het vertrouwen dat ik krijg om het werk te doen. Ik leer steeds meer en merk het bij mezelf wanneer het tijd is om weer wat nieuws erbij te krijgen zoals een nieuwe klant, verantwoordelijkheid of helemaal iets nieuws. Zo heb ik net de marketing van BeSite erbij gekregen, denk aan social media posts, mee organiseren van beurzen. Dat zorgt weer voor een divers takenpakket waar ik me op kan storten.

Wat zijn je ambities op dit moment?

Ik wil vooral al mijn werk goed onder controle hebben. Geen actie n.a.v. een afspraak vergeten of denken dat ik het wel onthoud, wat een paar dagen goed gaat totdat ik het (gedeeltelijk) vergeet. Ik wil het nieuwe marketing werk goed oppakken en zo klaar maken dat wanneer ik met zwangerschapsverlof ga, mijn collega’s het zonder onduidelijkheid kunnen oppakken. Als kers op de taart zou ik graag nog een evenement willen organiseren voor BeSite en TripService. Ik heb zin om die spanning en drukte weer te voelen. Niet de hele dag aan het bureau maar druk in de weer om de ruimte, de communicatie en de dag zelf op orde te hebben.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Al het eten en drinken wat ik nu niet mag! Carpaccio, gerookte zalm, fuet, sushi en gin-tonic.