Even voorstellen… Tom Krabben

We hebben een heuse fitboy in ons midden. Zit de rest van het team dagelijks aan de boterhammen met hagelslag en tosti’s, zit Tom daarentegen aan de pastamaaltijden met kip. Een enkele keer een paar pepernoten, maar met meer kunnen we hem niet verleiden. Hoe Tom verder in het leven staat en wat voor werk hij doet, vertelt hij hier dus lees maar vlug door.

Naam, leeftijd, woonplaats, woonsituatie?

Mijn naam is Tom Krabben, 29 jaar oud en nu nog woonachtig in Lichtenvoorde, maar binnenkort verhuis ik samen met mijn vriendin naar Doetinchem.

Vrije tijd, hobby’s, sport, huisdieren?

In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden. Ik heb een grote passie voor fitness, voeding en deze levensstijl. Hier ben ik dus ook (bijna) dagelijks mee bezig om het beste uit mijzelf te halen. Door mezelf fysiek uit te putten kom ik mentaal helemaal tot rust. Zodra ik progressie begon te zien werd het voor mij een (positieve) verslaving. 

Daarnaast ben ik in de zomer vaak op festivals te vinden.

Wat heb je hiervoor gedaan? 

Eind 2017 ben ik afgestudeerd als content designer aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. In dezelfde periode werkte ik ook twee jaar als 3D-designer bij Alliander. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij Hibernis (softwarebedrijf) als Multimedia Designer en deels consultant. 

Wat voor werk ga je doen bij BeSite?

Ik ga mij voornamelijk bezig houden met visuele uitingen binnen BeSite. Denk hierbij aan taken zoals het ontwerpen en verbeteren van websites/applicaties, de gebruiksvriendelijkheid ervan optimaliseren en verdere ondersteuning bieden bij het ontwerpproces.

Je eerste drie weken zitten erop, komt het overeen met je meeloopdag(en) die je hebt gedraaid?

Jazeker, de samenwerking met leuke collega’s en veel vrijheid binnen BeSite zorgen ervoor dat ik het goed naar mijn zin heb.

Zijn er al klussen die je gaat oppakken waar je veel zin in hebt?

In samenwerking met Niels ga ik de komende tijd de huisstijl van BeSite optimaliseren. Dit zie ik als een mooie uitdaging om een sterke merkidentiteit neer te zetten. Daarnaast lijkt het mij ook tof om een design systeem te creëren voor de refactoring van het ‘Wegstatus’ dashboard.

Wat heeft BeSite wat je vorige werk niet heeft?

Een lastige vraag aangezien ik bij mijn vorige werkgevers altijd een plezierige tijd heb beleefd. Wat mij zeker opvalt is dat BeSite veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling, mogelijkheden tot trainingen/cursussen en staan er leuke teamuitjes op de planning. En uiteraard een fantastische Macbook Pro waar ik als Apple fan erg blij van word! 

Laatste boek dat je hebt gelezen?

Ik lees eigenlijk weinig boeken. Wel heb ik dit jaar het boek ‘Master Your Mindset’ van Michael Pilarczyk gekocht wat tot nu toe zeker een aanrader is!
Daarentegen lees ik dagelijks wel veel (online) blogs/artikelen om mijn kennis omtrent  voeding, fitness en design vaardigheden te vergroten.  

Wat bestel je bijna standaard van het menu als je op restaurant bent?

Zonder twijfel een steak!

Favoriete artiest of band?

Die heb ik niet. Ik waardeer en luister veel verschillende genres, maar met name EDM (house) en hardere stijlen (hardstyle/hardcore). 

Favoriet zeedier?

Die heb ik niet. Wel kan ik vertellen dat mijn minst favoriete zeedier een zee-egel is.  Afgelopen zomer heeft mijn voet al voor de 2e keer kennis mogen maken met dit dier en dat was zeker geen plezierige kennismaking!