Even voorstellen…Tygo Bollen

Tygo komt de komende maanden het Online Marketing team versterken. Hij heeft al veel taken opgepakt en ook al veel nieuwe dingen geleerd. Tygo stelt zich graag aan jullie voor.

Naam, leeftijd, woonplaats, woonsituatie?

Hey! Ik ben Tygo Bollen, 22 jaar en ik kom uit het mooie Winterswijk. Hier woon ik 50/50 bij mijn vader en bij mijn moeder.

Vrije tijd, hobby’s, sport, huisdieren?

In mijn vrije tijd ga ik meestal series kijken met mijn vriendin, muziek luisteren of afspreken met mijn vriendengroep. Daarnaast sport ik 3x in de week.

Bij mijn moeder hebben we 2 kleine teckels genaamd Sjaakie en Frits. 

Wat studeer je?

Ik volg de opleiding E-commerce aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. Hier doe ik de kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om te werken als e-commerce of online marketing professional. 

Wat is je stageperiode bij BeSite?

Fulltime van 6 februari tot en met 23 juni.

Wat zijn taken die jij hebt gekregen waar jij al erg naar uitkijkt?

Ik heb vanuit school geen opdrachten gekregen. Ik mag zelf 3 beroepsproducten uitzoeken die ik wil uitvoeren en heb hierbij gekozen voor het opzetten van:

  • Een digital marketingplan
  • Een SEA campagne
  • SEO optimalisaties

Het opzetten van SEA campagnes is hetgene waar ik het meest naar uitkijk. Dit komt doordat je in relatief korte tijd resultaten kan zien over hoe de door mij opgezette campagne presteert.

Wat is je favoriete snack voor tijdens een filmavond?

American chocolate chip cookies!

Wat is je favoriete drankje?

Een echt favoriet drankje heb ik niet, maar ik kan een koud biertje zeker waarderen.

Wat is absoluut je minst favoriete eten?

Alles waar champignons in zitten, bah!

Wat is je favoriete feestdag en waarom?

Mijn favoriete feestdag is kerst omdat ik het altijd erg gezellig vind om met de familie leuke dingen te doen en lekker te eten.

Wat vind je tot nu toe het leukste aan je stage?

Hoeveel ik al heb geleerd in een korte tijd en dat ik het gevoel heb dat ik iets bijdraag aan de zaken waar ik aan werk, bijvoorbeeld het optimaliseren van een campagne.

Wat wil je bereiken als je bent afgestudeerd?

Misschien ben ik een beetje saai, maar als ik ben afgestudeerd wil ik een baan zoeken in de online marketing en verder sparen voor een huis. Ik wil namelijk graag gaan samenwonen met mijn vriendin.