Even voorstellen…Wouter Giesen

Van sterretjes boven zijn bed naar een van de sterren bij BeSite. Energie heeft Wouter voldoende en zelfs op een brakke zondagochtend slaat hij een rondje hardlopen niet over. Wouter neemt ons mee in zijn leven.

Wouter-op-schaatsen

Naam, leeftijd, woonplaats, gezinssamenstelling, huisdieren?

Wouter Giesen, 27 jaar, ‘s-Heerenberg, in een relatie, Geen huisdier

Vrije tijd, hobby’s, sport?

In mijn vrije tijd voetbal ik bij FC Bergh zaterdag 3 (vriendenteam) en moet ik ook tegen enkele collega’s voetballen in de competitie. Verder doe ik ook graag aan hardlopen, fitnessen en ben ik op zaterdagmiddag bij ons in de voetbalkantine te vinden. Ook op de piste ben ik graag te vinden, een beetje kou deert me niet.

Wat heb je gestudeerd?

Eerst heb ik MBO – Evenementenorganisatie gestudeerd en vervolgens HBO – Small Business en Retail Management.

Tijdens mijn afstuderen ben ik bij BeSite gekomen en heb ik een scriptie mogen schrijven over de marktkansen van de Mobility Portal.

Je bent altijd maar bezig en hebt veel klantafspraken, maar wat houdt je werk inhoudelijk in?

Inhoudelijk moet ik ervoor zorgen dat we opdrachten krijgen van onze klanten. Dit doe je door veel contact te hebben met je (potentiële) klanten en de wensen/behoeften te achterhalen. Als deze voldoende in kaart zijn, dan schrijf ik een projectplan en bespreek ik dat intern met ons team. Als we met elkaar eens zijn over de aanpak, dan stuur ik het plan door naar de (potentiële) klant. Als de klant er ook mee eens is, dan zorg ik ervoor dat onze projectmanager wordt bijgepraat en kan deze persoon het plan daadwerkelijk met het team gaan uitwerken. 

Wouter-bij-bekende-voetbalclub

Hoe zorg je voor een balans tussen werken op kantoor en naar de klant?

Op dit moment is dit niet echt in balans, omdat we genoodzaakt zijn vooral alles digitaal te doen. Het liefst ben ik 2 dagen op kantoor en 3 dagen onderweg voor klantafspraken.

Favoriete film?

Die heb ik niet persé, wel vermoed ik dat ik bijna heel Netflix heb uitgespeeld.

Waar ben je het meest trots op van wat je hebt bereikt in je werk?

Wouter-op-stand-voor-TripService

Ik denk de samenwerking tussen ons TTU consortium waarbij we met de bedrijven Yunex Traffic, Royal Haskoning DHV en Localyse een “nieuw” product op de markt aan het zetten zijn waarin we hopelijk het verschil kunnen maken in het digitaal verkeersmanagement van de toekomst.  

Welke poster hing er vroeger op je kamer?

Die had ik vroeger niet. Wel had ik van die leuke lichtgevende sterretjes boven mijn bed.