Ga jij de uitdaging aan?

WIL JIJ JOUW ONDERZOEK NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN BITBUCKET PIPELINES DIRECT IN DE PRAKTIJK BRENGEN?

Heb je zin om echt aan de slag te gaan, genoeg van ‘de theorie’? Dan zit je goed bij BeSite. Wij hebben een mooie opdracht voor je! De hoofdlijnen staan vast maar we geven je de ruimte om ook zelf vorm te geven aan deze opdracht. Ben je er klaar voor? Dan leggen we kort uit wat jij voor ons mag gaan doen!

Eerst kort onze uitdaging, door de toenemende complexiteit zijn we A: steeds meer tijd kwijt aan het testen van een applicatie en B: groeit het risico dat er onderdelen van de applicatie niet getest worden.

Maar gelukkig kun jij ons helpen bij deze uitdagingen! Je begint met een pilotproject waarbij je verbeteringen van het deployment proces gaat testen. Denk aan het automatisch uitvoeren van unit-tests en performance tests. Dus direct van theorie naar praktijk, dat is wat het zo leuk maakt!

Maar er is meer: momenteel gebruiken we voor het deployment proces de tool Deploybot. Bij Atlassian wordt echter al een hele tijd Bitbucket Pipeline aangeboden. Een in de cloud draaiende omgeving die bij commits op een Bitbucket repo in staat is een vooraf vastgesteld stappenplan te doorlopen en daarover te rapporteren. Gaat je hart al sneller kloppen? Mooi want jij mag de mogelijkheden, in overleg met je technische collega’s, gaan onderzoeken. Ook hier mag je een pilot project gaan opzetten waar je stap voor stap bouwt aan een complete pipeline. Jouw pipeline dient dan als basis voor al onze grote ontwikkeltrajecten. Een opdracht waarmee je dus echt verschil kunt maken!

Mooi opdrachten hé! Wij zijn ook enthousiast en komen graag met je in contact! Laten we een keer een kop koffie drinken bij ons op kantoor. Kun je direct kennismaken met de rest van ons leuke team! Oh ja misschien goed om te vertellen dat je elke middag kunt aanschuiven bij onze gezamenlijke lunch, je meegaat op onze teamuitjes en je bij een goed opgeleverde opdracht een leuk zakcentje kunt verdienen!

Solliciteer direct!

 • Voer hier je naam in
 • Voer hier je e-mailadres in*
 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Upload hier je motivatiebrief
 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Upload hier je portfolio (optioneel)
 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Upload hier je CV
 • Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld