Tot ziens… Anne Eeltink

Het is tijd om van een welverdiende zomervakantie te genieten, want je stage bij BeSite zit erop! Je hebt hard gewerkt en je flexibiliteit in het oppakken van taken werd zeer gewaardeerd. Hoe heb jij je stage ervaren?

Naam, leeftijd, studie en studiejaar?

Hey, mijn naam is Anne en ik ben 20 jaar oud. Ik volg de opleiding “Marketing & communication specialist” en ik zit in mijn derde en tevens laatste jaar. 

Hoelang heb je stage gelopen bij BeSite?

Ik heb vijf maanden stage gelopen bij BeSite en deed dit vijf dagen in de week. 

Wat heb je tijdens je stage gedaan bij BeSite?

Ik heb me tijdens mijn stage het meest bezighouden met de klantenservice van Parkeren ArenApoort. Ik beantwoordde de mails, nam de telefoon op en zorgde dat de parkeerplekken voor de evenementen online kwamen en goed stonden. Ook ben ik veel bezig geweest met mijn schoolopdrachten. Een daarvan was een klanttevredenheidsonderzoek voor Parkeren ArenApoort. Dit was super interessant omdat ik veel voor Parkeren ArenApoort werkte. Daarnaast had ik nog allemaal kleine afwisselende taken die steeds verschillend waren. Voor TripService heb ik uitgewerkt hoe het vanaf het begin goed aangepakt kan worden als ze Instagram starten. Het gaat leuk worden om te zien hoe dit na de zomervakantie uitgevoerd gaat worden.

Wat vond je het leukste om te doen?

Ik vond de afwisseling het allerleukst. Ik had veel verschillende taken om te doen en daardoor was elke dag anders. Veel van die taken waren voor mij ook nieuw waardoor ik steeds weer nieuwe dingen leerde. Daarnaast vond ik het erg leuk dat ik veel verantwoordelijkheid had voor Parkeren ArenApoort. 

Hoe heb je het sporten ervaren op de maandagen?

De keren dat ik mee ben geweest vond ik erg leuk. Er zit erg veel afwisselingen in de lessen en de trainer doet het erg leuk. Veel oefeningen gebeuren in spelvorm waardoor je jezelf graag wil uitdagen.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je stage?

Het belangrijkste dat ik heb geleerd is plannen. Ik heb altijd al moeite gehad met plannen en deed vaak alles op het laatste moment. Tijdens mijn stage heb ik geleerd om op verschillende manieren te plannen. Ik heb gemerkt dat mijn agenda in combinatie met Monday (mijn digitale to do-lijst en planning) een manier is die goed voor mij werkt. Ook zijn mijn communicatie skills verbeterd. Ik had voor mijn stage nog nooit de klantenservice van een bedrijf gedaan en vond het aan het begin van mijn stage best spannend om de telefoon op te nemen. Dit is nu totaal niet meer zo, dit komt ook omdat ik nu alle kennis heb om de vragen te beantwoorden en weet wat er speelt tijdens evenementen.

Is er nog iets wat je gaat missen, of juist helemaal niet?

Ik ga vooral de gezelligheid op kantoor missen. Ik heb het namelijk erg naar mijn zin gehad en veel gelachen met Loes (Marketing en Communicatie stagiair). Wat ik totaal niet ga missen is de koude thee die ik altijd dronk omdat ik mijn thee altijd vergat. 

Heb je een tip voor toekomstige stagiairs?

Vraag het na als je iets wilt weten of iets niet snapt. Iedereen is bereid om je te helpen of iets uit te leggen. 

Hoe ziet je (vervolg)studie er verder voor je uit?

Als het goed is, ontvang ik dit schooljaar mijn diploma voor “Marketing & communication specialist”.  Ik moet nog een onderdeel halen voor mijn diploma en ben op dit moment bezig met de afronding daarvan. Volgend jaar ga ik de studie “Vastgoedkunde” volgen aan Saxion in Enschede. Het lijkt mij dan erg leuk om op kamers te gaan in Enschede dus ben daar op dit moment druk naar op zoek. 

Wat zijn je plannen voor in de zomervakantie?

Ik heb na mijn stageperiode al zomervakantie dus dat is eerder dan normaal. Ik ga de komende twee maanden eerst veel werken bij mijn bijbaantje. Daarna ga ik met mijn vriendinnen een week naar Barcelona. Ook heb ik nog veel festivals en feestjes op de planning staan. Hopelijk wordt het een zomer met veel zon, dan kan ik ook nog lekker veel zonnen. 

Wat zoek je in een volgende stage?

Ik ga de komende 2 jaar niet stagelopen. Bij vastgoedkunde loop ik pas weer in mijn derde jaar stage. Als ik naar een volgende stage op zoek ga, dan zoek ik naar een gezellig bedrijf waar ik veel kan leren maar waar ik het ook leuk kan hebben. Ook vind ik het belangrijk dat een bedrijf ook tijd en moeite in mij wil steken in plaats van dat ik alleen aan het werk wordt gezet. BeSite is hier een goed voorbeeld van.