Tot ziens….Geert Vreeman

Gefeliciteerd, je hebt het nou een tijdje met ons volgehouden. Het kan niet anders dan dat dit een van de beste tijden was in je leven tot nu toe. Zonder verder al te veel woorden in de mond te leggen mag je zelf ook vertellen hoe leuk je het bij ons vond.

Naam, leeftijd, woonplaats, woonsituatie?

Hallo, mijn naam is Geert Vreeman, ik ben 19 jaar en woon in het mooie Aalten. Ik woon daar samen met mijn moeder, broer en stiefvader. Verder heb ik nog één zus, twee stiefbroers en één stiefzus. 

Vrije tijd, hobby’s, sport, huisdieren?

In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje met mijn vrienden en speel ik zo nu en dan een potje FIFA. Verder probeer ik twee keer per week naar de sportschool te gaan. Ook heb ik nog twee honden in huis. Ik ga ook graag met vrienden wat leuks doen zoals op vakantie, mits het in de huidige tijd verantwoordelijk gebeurt.

Wat studeer je en welk jaar zit je?

Ik studeer Marketing & Communicatie en ik zit nu in het tweede jaar hiervan.

Hoelang heb je stage gelopen bij BeSite?

Ik heb in mijn eerste leerjaar stage gelopen van april tot juli ‘21. Daarna heb ik omdat dit goed is bevallen, in het tweede jaar ook bij BeSite stage gelopen in de periode van augustus ‘21 t/m januari ‘22.

Heb je een bepaalde stageopdracht gekregen van school of moest je maar doen wat wij je opdroegen? 

Ik heb vanuit school een stageopdracht gekregen. De opdracht was om een vraagstuk te kiezen en hier een portfolio van te maken. En dit vraagstuk uiteindelijk te presenteren.

Welk vraagstuk heb je gekozen?

Mijn vraagstuk was: ‘Waarom komen mensen met vragen met betrekking tot de Johan Cruijff ArenA/Ajax bij Parkeren ArenAPoort terecht?’ 

Wat heb je tijdens je stage gedaan bij BeSite?

Ik heb mij beziggehouden met alles omtrent Parkeren ArenApoort. Ook heb ik mij bezig gehouden met verschillende mobility portals en het invoeren van content. Ook was ik verantwoordelijk voor de boodschappen, wat helaas niet altijd vlekkeloos verliep…

(Red, We drinken elke lunchpauze een lekker glaasje drinkyoghurt maar Geert heeft een keer drinkyoghurt gehaald. Dat heeft hij lang moeten aanhoren.)

Wat vond je het leukste om te doen?

Het leukste vond ik om te werken aan Parkeren ArenAPoort, dit omdat ik hierbij veel verantwoordelijkheid kreeg en veel in eigen handen mocht nemen.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je stage?

Wat het belangrijkste was durf ik zo niet te zeggen. Meerdere belangrijke dingen die ik heb geleerd zijn sociale vaardigheden. Zoals de telefoon opnemen en het voeren van gesprekken tijdens externe meeting. Wat ik ook geleerd heb is het maken van een planning. Dit doordat ik allerlei taken kreeg en van alles vergat. 

Hoe ziet je studie er nu verder voor je uit?

De rest van dit schooljaar heb ik geen stage meer en wordt dit gevuld met lessen en projecten. Verder heb ik volgend jaar nog een stageperiode van 20 weken en hoop ik daarna mijn diploma in ontvangst te nemen.

Wat wil je doen als je je studie hebt afgerond?

Na mijn MBO studie wil ik doorstromen naar het HBO. Momenteel ben ik open dagen aan het bezoeken en aan het oriënteren naar mijn vervolgopleiding.