Hoe ziet werken bij BeSite eruit?

Geen dag is hetzelfde! En dat maakt het werk juist zo leuk. De ene collega heeft werk die hij in zijn eentje moet doen terwijl een andere collega een dag vol afstemming heeft. Het werk is niet te vergelijken maar er is wel veel over te leren. Op deze pagina nemen we je mee in de werkzaamheden die we allemaal doen, hoe onze dagen eruit (kunnen) zien én je leert ons nog beter kennen middels de ‘Even voorstellen’ blogs.

Een dag in het leven van een marketing stagiaire.
Zo kan een kantoor werkdag eruit zien.
Zo kan een thuis werkdag eruit zien.

Verhalen van je nieuwe collega’s

Even voorstellen… Pim Haverdil

We hebben Pim in het ontwikkelteam met open armen verwelkomd! Inmiddels is hij al bijna twee maanden niet meer weg te denken en zit zijn inwerktijd erop, tijd om echt aan de bak te gaan! Maar dat kan niet zonder een kennismaking met hem.
Lees verder

Tot ziens… Liset Scholts

De tijd is gevlogen. Liset haar stage zit erop. Wij hebben genoten van haar altijd aanwezige lach en haar harde werk. Hoe heeft ze zelf haar stage ervaren? Dat vertelt ze hier.
Lees verder

Even voorstellen…Liset Scholts

We hebben er een nieuwe stagiair bij! Goedlachse Liset pakt vanaf het begin van haar stage diverse klusjes op en het moeilijkste, de werkzaamheden voor Parkeren ArenApoort/TripTicket gaat haar prima af. Lees verder en leer Liset kennen. 
Lees verder