Hoe ziet werken bij BeSite eruit?

Geen dag is hetzelfde! En dat maakt het werk juist zo leuk. De ene collega heeft werk die hij in zijn eentje moet doen terwijl een andere collega een dag vol afstemming heeft. Het werk is niet te vergelijken maar er is wel veel over te leren. Op deze pagina nemen we je mee in de werkzaamheden die we allemaal doen, hoe onze dagen eruit (kunnen) zien én je leert ons nog beter kennen middels de ‘Even voorstellen’ blogs.

Zo kan een kantoor werkdag eruit zien.
Zo kan een thuis werkdag eruit zien.

Verhalen van je nieuwe collega’s

Even voorstellen…Liset Scholts

We hebben er een nieuwe stagiair bij! Goedlachse Liset pakt vanaf het begin van haar stage diverse klusjes op en het moeilijkste, de werkzaamheden voor Parkeren ArenApoort/TripTicket gaat haar prima af. Lees verder en leer Liset kennen. 
Lees verder

Tot ziens…Tygo Bollen

De tijd vloog voorbij voor Tygo. Hij heeft dan ook niet stil hoeven te zitten tijdens zijn stageperiode want Wouter en Arjan hadden voldoende voor hem in de planning. Lees verder hoe Tygo zijn stage heeft ervaren en wat zijn verdere plannen zijn.
Lees verder

Tot ziens…Loes Hietkamp

Na 5 maanden stage is het voor Loes tijd om te genieten van haar zomervakantie. Maar niet voordat ze vertelt hoe ze haar stage heeft ervaren.
Lees verder